flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вакантна посада головного спеціаліста з інформаційних технологій.

05 травня 2021, 13:39

Станом на 05.05.2021 у Ватутінському міському суді Черкаської області вакантна посада головного спеціаліста "з інформаційних технологій", відповідно до наказу від 05.05.2021 № 12-од оголошено конкурс.

Термін подачі документів з 05.05.2021 по 27.05.2021 включно. Тестування на зайняття посади призначено на 28.05.2021.

Вимоги для зайнняття посади головного спеціаліста з інформаційних технологій:

Громадянство України;

Вільне володіння державною мовою;

Вільне володіння ПК.

Уміння обслуговування компютерної техніки;

Освітньо-кваліфікаційний рівень не нижче бакалавра із спеціальністю "Інформаційні технології";

Посада головного спеціаліста з інформаційних технологій відноситься до посади дежавної служби категорії "В", на дану посаду розповсюджуються вимоги ЗУ "Про запобігання корупції", тому особа зобовязана подати декларацію особи, яка претендує на зайняття посади (декларація "кандидата на посаду"). Дана декларація охоплює звітний період з 01.01. до 31.12 включно, що передує року, в якому особа подала заяву на зайняття посади. Така декларація подається до призначення або обрання особи на посаду.

Переоік документів для зайняття посади головного спеціаліста з інформаційних технологій:

копія паспорта громадянина України;

Електронну заяву на порталі "Вакансії" про участь у конкурсі;

Копії документів про освіту.

Основні посадові обов'язки:

1. Організовує впровадження в роботі суду комп'ютерних технологій: встановлення комп'ютерного обладнання, комплексів технічної фіксації судового процесу, запровадження комп'ютерних програм статистичної звітності, автоматизованої системи електронного документообігу, створення локальної комп'ютерної мережі, підключення до корпоративної мережі по виділеному захищеному каналу, встановлення в суді спеціального комп'ютерного обладнання тощо, та забезпечує здійснення відповідного моніторингу.

2. Забезпечує введення в експлуатацію, встановлення, обслуговування комп'ютерної техніки, периферійного обладнання та оргтехніки, що експлуатуються в суді.

3.Здійснює обслуговування та моніторинг працездатності програмного забезпечення та мережного обладнання комп'ютерної мережі. Надає консультативну допомогу суддям і працівникам апарату суду з питань роботи та використання комп'ютерного обладнання і програмного забезпечення.

4. Здійснює системне та оперативне оприлюднення інформації про діяльність Ватутінського міського суду Черкаської області та прийняті ним рішення на офіційному веб-сайті в мережі Інтернет відповідно до вимог чинного законодавства.

5.Виконання інших обов’язків, які не перелічені в інструкції, але витікають зі змісту нормативних актів, наказів та вказівок, які входять до компетенції головного спеціаліста з інформаційних технологій.

 

ВАТУТІНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД

ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

  • НАКАЗ

№ 11

“27” травня 2021 р.                                                                                                        м. Ватутіне

 

Про створення конкурсної комісії

 

Відповідно до Закону України «Про державну службу», Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246 (зі змінами), з урахуванням Положення про проведення конкурсів для призначення на посади державних службовців у судах, органах та установах системи правосуддя, затвердженого рішенням Вищої ради правосуддя від 05.09.2017 № 2646/0/15-17 (зі змінами),

 

            НАКАЗУЮ:

  1. Утворити Конкурсну комісію щодо проведення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В» у Ватутінському міському суді Черкаської області (далі – Конкурсна комісія) у складі, згідно з додатком.
  2. Консультанту суду (по роботі з персоналом) Пересунько Ілоні Віталіївні довести зміст цього наказу до членів Конкурсної комісії.
  3. Визначити адміністратором під час проведення конкурсного відбору на посади державної служби консультанта суду (по роботі з персоналом) Пересунько Ілону Віталіївну.
  4. Заступнику керівника апарату суду Зятині Ользі Сергіївні не пізніше наступного робочого дня за днем видання наказу розмістити його на офіційному сайті Ватутінського міського суду Черкаської області.
  5. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

 

 

Керівник апарату суду                                                                                        О.Ю. Вечірко

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вик. Пересунько І.В.

Тел.. 6-31-53

 

Додаток

С К Л А Д

Конкурсної комісії

щодо проведення конкурсу на зайняття вакантних посад

державної служби категорії «В» у Ватутінському міському суді Черкаської області

 

ГОЛОВА КОМІСІЇ

Зятина Ольга Сергіївна

Заступник керівника апарату суду

                                                 ЧЛЕНИ

КОМІСІЇ 

Пересунько Ілона Віталіївна

Консультант суду (по роботі з персоналом)

Вельган Анастасія Іванівна

Секретар судового засідання

Світайло Людмила Михайлівна 

Старший секретар суду

Веремієнко Анна Миколаївна

Судовий розпорядник