flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вакантнна посада!

03 листопада 2021, 10:55

Станом на 02.11.2021 у Ватутінському міському суді Черкаської області вакантна посада судового розпорядника, відповідно до наказу від 02.11.2021 № 48-од оголошено конкурс.

Термін подачі документів з 02.11.2021 по 08.11.2021 включно. Тестування на зайняття посади призначено на 09.11.2021.

 

УМОВИ
 проведення конкурсу

Посадові обов’язки:

1.Організовує впровадження в роботі суду комп'ютерних технологій: встановлення комп'ютерного обладнання, комплексів технічної фіксації судового процесу, запровадження комп'ютерних програм статистичної звітності, автоматизованої системи електронного документообігу, створення локальної комп'ютерної мережі, підключення до корпоративної мережі по виділеному захищеному каналу, встановлення в суді спеціального комп'ютерного обладнання тощо, та забезпечує здійснення відповідного моніторингу.

2. Забезпечує введення в експлуатацію, встановлення, обслуговування комп'ютерної техніки, периферійного обладнання та оргтехніки, що експлуатуються в суді.

3. Здійснює обслуговування та моніторинг працездатності програмного забезпечення та мережного обладнання комп'ютерної мережі. Надає консультативну допомогу суддям і працівникам апарату суду з питань роботи та використання комп'ютерного обладнання і програмного забезпечення.

4. Забезпечує моніторинг введення в експлуатацію та організовує обслуговування комп'ютерної мережі суду, поточне адміністрування мережного обладнання локальної комп'ютерної мережі, адміністрування контролера домену та серверів комп'ютерної мережі.

5. Здійснює моніторинг дотримання технології експлуатації програмного забезпечення та використання антивірусного захисту локальної комп'ютерної мережі

6. Забезпечує провадження і налагодження програмно-технічних засобів для функціонування автоматизованої системи документообігу суду на кожному робочому місці, збереження накопичених даних, запобігання несанкціонованого доступу в Системі сторонніх осіб, несанкціонованої модифікації накопиченої інформації.

7. Здійснює системне та оперативне оприлюднення інформації про діяльність Ватутінського міського суду Черкаської області та прийняті ним рішення на офіційному

веб-сайті в мережі Інтернет відповідно до вимог чинного законодавства.

8. Забезпечує виявлення і попередження недоліків у роботі працівників суду під час використання комп'ютерної та оргтехніки, системного та прикладного програмного забезпечення

9. Здійснює забезпечення застосування електронного цифрового підпису в Ватутінському міському суді Черкаської  області.

 

Умови оплати праці:

Посадовий оклад, щомісячні премії за інтенсивність та за особистий внесок у роботу суду (за наявності фінансування), обов’язкові виплати передбачені законодавством.

 

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду:

Безстрокове призначення. Строк призначення особи, яка досягла 65-річного віку, становить один рік з правом повторного призначення без обов’язкового проведення конкурсу щороку.

 

Перелік інформації, необхідної для участі в конкурсі, та строк її подання:

Заява про участь у конкурсі, копія паспорта громадянина України, резюме за формою, заява в якій повідомляється, що до особи не застосовуються заборони згідно Закону України “Про очищення влади”, копія Державного сертифіката про рівень володіння державною мовою (витяг з реєстру Державних сертифікатів про рівень володіння державною мовою), що підтверджує рівень володіння державною мовою, визначений Національною комісією зі стандартів державної мови, Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік, трудова книжка (за наявності). Кінцевий термін подачі документів 04.11.2021.

 

Додаткові (необов’язкові) документи:

заява щодо забезпечення розумним пристосуванням за формою згідно з додатком 3 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби.

 

Дата і час початку проведення тестування кандидатів. Місце або спосіб проведення тестування. Місце або спосіб проведення співбесіди (із зазначенням електронної платформи для комунікації дистанційно):

08.11.2021 о 10 год.00 хв. Тестування проходитиме у приміщенні Ватутінського міського суду Черкаської області. При необхідності проведення тестування дистанційно, питання буде вирішене в окремому порядку.

 

Місце або спосіб проведення співбесіди з метою визначення суб’єктом призначення або керівником державної служби переможця (переможців) конкурсу (із зазначенням електронної платформи для комунікації дистанційно):

10.11.2021 о 10год.00 хв. у приміщенні Ватутінського міського суду Черкаської області. При необхідності проведення співбесіди дистанційно, питання буде вирішене в окремому порядку.

 

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу:

Пересунько Ілона Віталіївна, 068-808-87-87, peresunkoilona1@gmail.com

 

Кваліфікаційні вимоги

 

1.

Освіта

Вища освіта, за напрямком «Інформаційні технології»;

2.

Досвід роботи

За професійним напрямком понад 3 роки

3.

Володіння державною мовою

копію Державного сертифіката про рівень володіння державною мовою (витяг з реєстру Державних сертифікатів про рівень володіння державною мовою), що підтверджує рівень володіння державною мовою, визначений Національною комісією зі стандартів державної мови

4.

Володіння іноземною мовою

--------------------------------------------------------------

Вимоги до компетентності

Вимога

Компоненти вимоги

1.

Якісне виконання поставлених завдань

навички роботи з обсягом інформації, здатність швидко переключатися з одного завдання на інше, працювати в декількох завданнях одночасно;

уміння працювати та обслуговувати  комп’ютерну техніку(необхідні спеціалізовані програми, з якими повинна вміти працювати особа), здатність опановувати нові програмні продукти;

2.

Командна робота та взаємодія

уміння налагоджувати та розвивати ефективні командні відносини задля досягнення спільних цілей

3.

Особиста та соціальна відповідальність

здатність ефективно керувати своїми діями та поведінкою в обмежених, складних, невизначених умовах;
 здатність повною мірою дотримуватися встановлених правил та відповідати за власні та спільні вчинки, дії та їх наслідки;
 спрямування до розвитку, самовдосконалення та всебічної професійної самореалізації;
 найвищий рівень продуктивності та мотивації в режимі роботи з інформацією та документами;
 уміння цілеспрямовано та раціонально організовувати власну діяльність

Професійні знання

Вимога

Компоненти вимоги

1.

Знання законодавства

Знання:
 Конституції України;
 Закону України “Про державну службу”;
 Закону України “Про запобігання корупції”
 та іншого законодавства.

{Пункт 2 виключено на підставі Постанови КМ № 98 від 12.02.2020}

2.

Знання та обслуговування комп’ютерної техніки.

Спеціалізоване програмне забезпечення.

__________
 Примітка.


 Кількість вимог, які зазначаються в умовах проведення конкурсу, визначається суб’єктом призначення.
 У разі оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади категорії “А” зазначаються відомості відповідно до Типових вимог до осіб, які претендують на зайняття посад державної служби категорії “А”, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 22 липня 2016 р. № 448 (Офіційний вісник України, 2016 р., № 59, ст. 2026).
 Пункт 4 розділу “Кваліфікаційні вимоги” зазначається у разі оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади категорії “А”.
 У разі оголошення конкурсу на зайняття вакантних посад категорій “Б” і “В” зазначаються загальні вимоги відповідно до Закону України “Про державну службу” та спеціальні вимоги, які визначаються з урахуванням рекомендацій НАДС.
 Спеціальні вимоги до освіти та досвіду роботи можуть мати уточнюючий характер щодо галузей знань та/або спеціальностей, за якими здобуто вищу освіту, досвіду роботи у конкретній сфері.
 Заповнення розділу “Кваліфікаційні вимоги” та пункту 1 розділу “Професійні знання” є обов’язковими під час визначення умов проведення конкурсу.
 Зазначаються загальні вимоги відповідно до частини першої статті 19 та частини другої статті 20 Закону України “Про державну службу”. У разі наявності спеціальних вимог зазначаються лише спеціальні вимоги.
 {Абзац восьмий примітки виключено на підставі Постанови КМ № 903 від 03.11.2019}
 {Абзац дев'ятий примітки виключено на підставі Постанови КМ № 98 від 12.02.2020}

{Додаток 1 в редакції Постанов КМ № 648 від 18.08.2017№ 815 від 25.10.2017; із змінами, внесеними згідно з Постановами КМ № 374 від 10.05.2018№ 462 від 05.06.2019№ 844 від 25.09.2019№ 888 від 28.10.2019№ 903 від 03.11.2019№ 98 від 12.02.2020№ 1139 від 18.11.2020237 від 24.03.2021}

 

  • ВАТУТІНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД
  • ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  • НАКАЗ

№ 48-од

“02” листопада 2021 р.                                                      м. Ватутіне

Про призначення

оголошення конкурсу

 

Відповідно до Закону України «Про державну службу», Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246 (зі змінами), з урахуванням Положення про проведення конкурсів для призначення на посади державних службовців у судах, органах та установах системи правосуддя, затвердженого рішенням Вищої ради правосуддя від 05.09.2017 № 2646/0/15-17 (зі змінами),

 

НАКАЗУЮ:

  1. Оголосити про початок проведення конкурсу на вакантну посаду судового розпорядника Ватутінського міського суду Черкаської області з 02.11.2021.
  2. Встановити терміни подачі документів на зайняття вакантної посади з 02.11.2021 по 08.11.2021 включно.
  3. Тестування на зайняття посади призначити на 09.11.2021.
  4. Консультанту суду (по роботі з персоналом) Пересунько Ілоні Віталіївні розмістити вакансію головного спеціаліста (з інформаційних технологій) на «Порталі вакансій».
  5. Визначити адміністратором під час проведення конкурсного відбору на посади державної служби консультанта суду (по роботі з персоналом) Пересунько Ілону Віталіївну.
  6. Затвердити умови проведення конкурсу відповідно до Додатку 1 до Порядку (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 25.10.2017 №815) (додаток №1 до наказу).
  7. Заступнику керівника апарату суду Зятині Ользі Сергіївні не пізніше наступного робочого дня за днем видання наказу розмістити його на офіційному сайті Ватутінського міського суду Черкаської області.
  8. Затвердити склад конкурсної комісії (додаток №2 до наказу).
  9. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.                                                                               Заступник керівника апарату суду                                                                                      Ольга ЗЯТИНА

Вик. Ілона Пересунько

Тел.. 6-31-53